Thursday, April 24, 2008

Sonia Rykiel Spring 2008










O parte din colectia de primavara 2008 a lui Sonia Rykiel.Personal nu imi place asa de mult insa nici nu imi displace,nu sunt adeptul reciclarii acelorasi sabloane din anii '60 '70..Si ca sa fie tabloul complet iar o sa se poarte porcariile de pantaloni evazati.Credeam ca scapasem dar nu..

7 comments:

Anonymous said...

La fel zic si eu - nici nu imi place dar nici nu imi displace. NU este una dintre colectiile mele SS08 favorite - precum Gucci, spre ex.
Si intr-adevar, evazatul este din nou IN, nu numai la pantaloni, cat si la blugi ( am scris despre asta: http://alabalaportocalasays.blogspot.com/2008/04/blugii-evazati-sunt-yesssss.html)
Este ok pentru tipele care nu pot purta skinny din cauza formelor si a inaltimii. La o adica fiecare poarta ce o avantajeaza, indiferent de trend, nu asa este recomandabil?

andrei cavassi said...

evazati la baieti..nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Anonymous said...

la barbati?!? HELLLL NOOOOOO mi se pare disgratioooossss :))

andrei cavassi said...

pai eu despre aia ziceam.le fete per ok uneori,dar parca vad ca o sa apara si la baieti...IAR

M said...

yeah..we all hate pantalonii evazatii...mie mi se par k arata k niste corturi....:-j...oricat de In ar fi mie mi se par un adevarat NO NO

M said...

evazati* (cu un singur i) :D

Cora said...

Galben... mult galben de sa se lipeasca gazele. Evazati... evazati de sa fosneasca in mers. Dar galbenul totusi imi place :P