Wednesday, January 2, 2008

Punct si virgula intre doua amintiri


Este ora 12.00....La multi ani 200, artificii, sampanie, miros de zapada in casa si gust de tequilla in gura in ultima secunda a anului...s-a dus.a trecut un an din viata mea..parca mai lung ca niciodata..unde esti Andrei?

Nu stiu unde m-am pierdut..intr-o zi din vara cand am privit apusul pe o plaja goala din apa cu sclipri rosietice pe pielea mea arsa de soare...poate in clipa cand intr.o sala intunecoasa si rece de cinema te.am sarutat si mana ta m-a atins pe gat ..cand am mers prima oara pe un scuter portocaliu si poate dupa amiaza de toamna in care ploua torential si te-am sarutat la Romana in mijlocul strazii.


Tin minte..caldura verii..Nestea..soare...Vans...blugi si shaorma din gara de la Viena si fuga dupa avionul nostru.. sapca verde si ochelari albi.. cu o fata cu buze subtiri si dulci la CineMaIubit..ultima dimineata..placa de intins parul si barurile din regie..pantofi mov si carti..prima cafea..prima tigare dupa ani de zile..Atheneul si parintii mei..euro si lei...Terminus si Downtown, Planters si Salzburg..filme la Cinemateca..r.i.p Web...parul meu cret si maini cu unghii rosi prin el, fotbal in politehnica si mersul cu metroul vara...pantofi de lac negri Boss si geanta galbena ...hotelul..primul sarut pe treptele caminului...trio de vioara pian si violoncel intr.o sufragerie veche..avion..tren..filme cu Alex...pantaloni Armani si Cismigiu..fete poloneze si inimi regasite...prieteni..singuratate...piese de teatru la T.N,B..carti de Camus.. Rolling Stones ...vise si realitate..

Este ora 12.01..a venit noul an.Cand vedem un film;)?

13 comments:

Ana said...

Foarte fain post...un pic trist, dar cu un final plin de speranta..what the hell, isn't this life? :)

andrei cavassi said...

da..cineva spunea ..chiar daca suferi totusi "trebuie sa joci jocul pana la capat nu sa stai pe margine".thnks d comm

Mango said...

Din intreg post-ul, esenta ai gasit-o in "relatii"?:)

Mango said...

De a-i vrea sa vezi o poza?
p.s: am una:)

Mango said...

Oare? Eu cred ca daca nu te cunosti pe tine, incepi sa ii judeci pe altii cu mai putine prejudecati, si pote chiar sa-i intelegi mai bine.

Mango said...

Si sa nu uit, poza de la ultimul post e facuta de mine:)

Diana Adela Martin said...

heeeyy :) la multi ani! un an bun cu multe filme in good company

laters!

Diana said...

Extraordinar post. Nu am cuvinte sa exprim starea care mi-a provocat-o stilul de scris, ideea din spatele cuvintelor. :)

nikosita said...

hai la multi ani :P ce film?
haios commentul tau cu rositul :)) multumesc. sa stii ca m-am rosit.tu? glumeam :)

Anna said...

Imi place foarte mult poza :P

Ela Iliesi said...

U'r life couldn't possibly be so artistic! :)

Liz said...

frumos! scris dintr-o suflare... l-am citit dintr-o suflare... de ce doar un post asa?

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!