Wednesday, September 26, 2007

Iepure scriitor


Un tablou in care m-am gandit la un iepure care sta intr-o mansarda si scrie la calculator intr-o cana de ceai.Langa el se observa o pana si o calimara.Afara observam cum luna si soarele tot se perinda prin fata lui insa el nu se opreste din scris...

9 comments:

Nopol said...

Interesant tablou. Si am mai observat un lucru pe care-l consider, de asemenea, foarte interesant... Fiecare creatie pe care o postezi vine insotita de o interpretare. De ce?

andrei cavassi said...

pai ca sa intelegeti voi ce am vrut sa spun,fiecare desen are o poveste..e ca un puzzle.si tre sa pui cap la cap piesele..dar fiecare poate sa vada ce vrea..tie ce iti spune?

Independenta Dependenta said...

yellow! :D

andrei cavassi said...

black!;))

Monica said...

interesanta si foarte imaginativa abordare...multumesc pentru explicatii...as fi interpretat putin altfel

andrei cavassi said...

cum?

Monica said...

un catel priveste pe fereastra unei persoane curios sa vada ce face, iar acesta, iepurele, eu il vad alt catel, se uita la tv, asezati intr-o cada de baie:)

Annais said...

alo? cam cate lucruri stiti voi despre arta? niciodata un artist nu isi explica lucrarile. pentru asta exista critici de arta de profesie sau amatori. noi observatorii. aia care nu creeaza. frumusetea artei moderne sta tocmai in paleta posibilitatilor. adevarata placere este de a gasi solutia, nu sa ti-o zica artistul. si un artist creeaza pentru el, nu ca sa inteleaga ceilalti!

andrei cavassi said...

am scris mai sus ca fiecare intelege ce vrea,eu explic ce am vrut EU SA EXPRIM...tu annais esti libera ca fiecare sa intelegi ce vrei si poti din orice desen;)