Tuesday, March 27, 2007

Giant Toad







Ieri a fost descoperita in Darwin, Australia o broasca gigant de marimea unei pisici bine hranite fiind de departe cel mai mare specimen caputurat vreodata....parca seamana cu Jabba the Hut?

Wednesday, March 21, 2007

Geroge Michael in Romania



Gerorge Michael va sustine un concert in Bucuresti in cadrul ultimului sau turneu mondial.Data nu se stie exact insa este sigur ca concertul va avea loc candva in vara.In deschidere va canta Loredana Groza.Mai multe informatii cat si rezervari de bilete pe siteurile: www.worldticketshop.com , www.Onlineticketshop.hl si www.georgemichael.com .

Saturday, March 17, 2007

30 Seconds Bunnyes



Un site demential cu filmulete cu iepuri de 30 de secunde care parodiaza filmele celebre.Incredibil de amuzante si bine facute ele prezinta intr-o maniera amuzanta scenele emblematice ale filmelor intr-un montaj alert.Must see!!!!Intrati pe http://www.angryalien.com/ si watch The 30 Seconds Bunnyes



Pimp My Pod






















Pentru cei pasionati de i.poduri pe siteul http://ifrogz.com/ se gasesc sute de variante de customizare. Ramane sa va puneti imaginatia si portofelul la incercare.

"Hello, Mr. Bond." "Hello, iPodpussy."

Friday, March 16, 2007

300


Saptamana aceasta bucurestenii vor avea parte de avampremiera filmului 300 ,despre lupta de la Tehrmopylae dintre greci si persi.Filmul este inspirat din romanul grafic la lui Frank Miller(Sin City) si se rezuma la lupta dintre mica armata spartana condusa de Regele Leonidas ramas in urma pentru a asigura retragerea si organizarea armatei grecesti impotriva imensei armate de invadatori persani a lui Xerxes.

the queen


Azi are premiera filmul The Queen despre evident..regina Angliei.De mentionat ca Hellen Mirren a obtinut premiul Oscar anul acesta pentru rolul Reginei Elizabetha.Pentru mai multe informatii visit www.imdb.com ,www.thequeen-movie.com .

la Filarmonica azi Ceaikovski ,Verdi ,Debussy




Saptamana asta la Filarmonica George Enescu Dirijor: Koichi Inoue. Solist: Nicolas Koeckert.In program: Debussy - Preludiu la dupa amiaza unui faun; Ceaikovski - Concertul pentru vioara si orchestra; Verdi - Stabat Mater, Te Deum, Imnul natiunilor. Corul Filarmonicii George Enescu, dirijor: Iosif Ion Prunner, solist: Calin Bratescu.Pentru mai multe informatii visit http://www.fge.org.ro/

quake 2

Am jucat ieri pe net quake 2 cu dany si tudor, a fost ca pe vremuri cand chiuleam cu totii de la ore ca sa mergem la internet cafe.Nu am mai jucat de vreo 5 ani .Fun times...In curand o sa ai bat iar la zero..hahaha

Thursday, March 15, 2007

www.fashion.net







Un site cu un design d exceptie despre moda , design, arta, shooping etc.Veti gasi aici linkuri catre toate marile case de moda cat si artisti necunoscuti, adrese de magazine, decoratiuni interioare etc.Daca sunteti un pasionat de haine si moda aci veti gasi orice de la nike la prada, pana si adesele universtiatiilor de moda din lume.go shop!

Rocky Balboa pe DVD din 20 Martie


Pe 20 Martie pare Dvd-ul cu Rocky Balboa (Rocky 6) Pentru mai multe informatii intrati pe www.rocky.com

George Clooney omul Omega



George Clooney a devenit imaginea firmei de ceasuri Omega preluand stafeta de la Pierce Brosnan.Este ciudat ca cei de la Omega nu au mers pe mana lui Daniel Craig, noul interpret al agentului 007.Se stie ca James Bond are toate filmele sale un ceas Omega la mana iar colectia de ceasuri folosite in Casino Royale inca mai este pe piata.

Live free or die hard.summer 2007

.La vara in S.U.A are premiera

Wednesday, March 14, 2007

Mischa Masiky din nou in Romania*?




Se pare ca in editia din acest an a Festivalului International Gerorge Enescu va veni si Mischa Maisky ,unul din cei mai mari violoncelisti din lume si cu siguranta cel mai excentric.Pana atunci a aparut si in Romania ultimul sau album, Russian Romances, un album frumos si accesibil tuturor.

The Hills Have Eyes II Photos

The Hills Have Eyes II Photos

pentru fanii filmelor horror..la vara apare THE HILLS HAVE EYES 2




apare filmul the hills have eyes 2 .prima parte este un remake dupa un film din anii 70 in care o familie de americani ramane in pana in drum spre califronia intr-o zona inchisa pentru public.in urma cu ceva ani armata desfasurase o serie de teste nucleare in zona.ceea ce vor descoperi acolo este un cosmar terifiant...filmul lui wes craven din '77 a avut mare succes avand o serie de sequeluri ca apoi in 2006 sa apara un remake dupa filmul original .in rest vedem la vara daca...the lucky ones die first..or fast

Rolling Stones in Romania


Am aflat si eu ca in primavara apare trupa Rolling Stones in Romania.pretul biletelor, la fel ca si concertul, nu este anuntat p site-ul oficial a formatiei nici nu se pot rezerva bilete..deh,traim in romania.pentru mai multe informatii intrati pe http://www.rollingstones.com/home.php.

CUM SE PUN FILME*?

AS VREA SA PUN UN FILMULET*?CUM SA FAC*?MA INVATA SI PE MINE CINEVA*?

Tuesday, March 13, 2007

i phone


noul i phone este cel putin interesant,internet ,muzica,filme,telefon,tv pe un super widesceen.singurul minus este pretul.pentru cei ce au un drum prin sua este un must have!

Monday, March 12, 2007

who is the underdog*?


Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Now, if you know what you're worth, then go out and get what you're worth. But you gotta be willing to take the hit, and not pointing fingers saying you ain't where you are because of him, or her, or anybody. Cowards do that and that ain't you. You're better than that!